Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας.

 

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, αλλαγή με άλλο προϊόν, επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν υποχρεούστε να επιστρέψετε το προϊόν στην εταιρεία με την ΕΛΤΑ courier με χρέωση της εταιρίας και να προβείτε σε νέα παραγγελία, με τα έξοδα αποστολής τα οποία ανέρχονται στα 5€  να επιβαρύνουν εσάς.

 

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

 

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, τότε τα έξοδα αποστολής αλλά και επιστροφής των προϊόντων, τα επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου εσείς.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

 

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια).