1. Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (Master Card, Visa, Visa Electron).

 

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής καθώς πραγματοποιείται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της Τράπεζας Viva.Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή. Στη secure φόρμα της τράπεζας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία: τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης της και τα 3 ψηφία CVV code.

 

2. Μέθοδος Αντικαταβολής

 

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα. Πληρώστε μετρητά με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρίας, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, λαμβάνοντας την αντίστοιχη εξοφλητική απόδειξη.

Έξτρα χρέωση αντικαταβολής 2€

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  

 

TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN:    GR7201721460005146101333461
Αριθμός Λογαριασμού :  5146101333461

Δικαιούχος : HUSTLER EE

 

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες. Σε περίπτωση που επιλέξετε την υπηρεσία του εμβάσματος για μεταφορά χρημάτων (έμβασμα) με ΙΒΑΝ από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3 – 5 € τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν και αυτά πριν την αποστολή ή παραλαβή. Επίσης, στην αιτιολογία κατάθεσή σας είναι απαραίτητη η αναγραφή του ID της παραγγελίας σας. 

 

Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας ξεκινά με την επιβεβαίωση είσπραξης του ποσού στο ακέραιο.

 

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

 

Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.